+31 6 14 45 02 27 info@worldvisuals.nl
Selecteer een pagina

OVER ONS

Worldvisuals Communication

Met onze 15 jaar ervaring bent u aan het juiste adres voor uw project. Sinds 2006 produceren wij succesvol een groot aantal korte films voor het MKB. Deze worden ingezet voor de website, social media, presentaties en beurzen. Worldvisuals werkt met een zeer persoonlijke benadering en dat zie je terug in het eindresultaat.

De combinatie van emotie en informatie zorgt er voor dat u de juiste snaar bij uw doelgroep raakt. Daarmee is een film van Worldvisuals een ijzersterke tool om uw boodschap uit te dragen. Met een trackrecord van prachtige films en tevreden vaste klanten, hopen wij MKB Nederland nog verder te professionaliseren.

Onze uitgangspunten

Persoonlijk 

Elke film is uniek en geproduceerd naar uw wensen. Uw film moet de kijker raken. Mensen en emoties maken de film persoonlijk. De kijker wordt overtuigd en meegenomen in het verhaal. Daarmee genereert de film het gewenste effect bij uw publiek.

Kwaliteit

Wij streven naar kwaliteit. Worldvisuals werkt uitsluitend met gedreven professionals. U kunt profiteren van hoogwaardig camerawerk, schitterende motion graphics, animaties en een soepele productieperiode.

Effectief

Tegen een scherpe prijs moet iedere nieuwe productie onze beste worden! Wij begeleiden elk project van A tot Z, letten op de doorlooptijd en het budget en onderzoeken altijd of de film het gewenste effect zal sorteren.

Ons verhaal

Francois Pieneman studeerde International Marketing Management en werkte jarenlang als business analyst, controller en fondsenwerver binnen de zakelijke en financiële dienstverlening en de zorg. Hij zag hij hoe organisaties worstelen om zichzelf op een persoonlijke manier te presenteren. Hij besloot hij om zijn creatieve hart te volgen en werd producent. Zijn missie: ondernemers helpen om hun verhaal en dat van hun onderneming in woord en beeld te vangen.

Bekijk de videopitch van Francois