Jaar ervaring

Opdrachtgevers

Video's

Expertise

Video in arbeidsmarktcommunicatie

Gekwalificeerd personeel vinden is een uitdaging, zeker voor organisaties binnen de sector techniek en research & development. Wij maken het mogelijk om te laten zien waarom u interessant bent als werkgever om zo de beste mensen uit de markt te halen en het personeelsverloop te verkleinen. De meeste mensen zijn niet persé actief op zoek naar een nieuwe baan. Uw organisatie moet dus op een opvallende manier onder de aandacht worden gebracht.

Video is een belangrijk instrument bij arbeidsmarktcommunicatie. Met video kunt u uw organisatie en medewerkers in beeld brengen, passies overbrengen en mensen raken met oprechte verhalen. Video is een strategisch middel om met uw verhaal mensen aan u te binden.

Worldvisuals produceert niet alleen effectieve en persoonlijke video’s, maar ondersteunt u ook op het gebied van videostrategie, video concepting en distributie.  Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van social media campagnes die ervoor zorgen dat uw film door uw doelgroep wordt gezien en dat zij tot actie overgaan. Wij zijn u graag van dienst!

 

RECRUITMENT VIDEO

Een pakkende korte video waarbij medewerkers aan het woord komen met als doel personeel of studenten te werven.

BRAND VIDEO

Vertel het verhaal van uw organisatie via een video in documentaire stijl en bouw aan een sterk merk.

COMMERCIAL

De boodschap van uw organisatie op sfeervolle manier in beeld gebracht met als doel de kijker in beweging te krijgen.

ANIMATIE

Een complexere boodschap op een simpele en pakkende manier in beeld gebracht via kleurrijke illustraties met als doel de kijker te informeren.

“Ze hebben bewezen om vakwerk van hoog niveau te kunnen leveren en daarbij de aanwijzingen van de opdrachtgever serieus te nemen en goed in het proces mee te nemen”.

Teun van den Ende

Project Coordinator, College van Rijksadviseurs

“De soms abstracte wiskundige inhoud wist Worldvisuals toegankelijk te maken en ze hebben tot grote tevredenheid voorstellen gedaan voor scenario’s en vormgeving”.

Jacqueline Meulman

Professor Applied Statistics, Universiteit Leiden

Snelle levering

Oplevering na opname snel mogelijk met begeleiding van A tot Z

Google Conversie

Wordt sneller vindbaar via Google en bereik uw doelgroep.

Data opslag

Toegang tot ruwe video data en gratis gebruik voor de toekomst.

Kennis & tools

Ontdek de laatste technieken op het gebied van storytelling, video marketing en distributie.

Extra content

Gratis fragmenten, snippits en call to action video’s voor diverse doeleinden.

Analyse & conversie

Krijg inzage in het kijkgedrag en conversie van video’s en meet de effectiviteit. 

Best practices

Leer van onze kennis en ervaring met best practices bij andere organisaties. 

Mobile friendly

Video geoptimaliseerd voor de website, Linkedin, YouTube, Vimeo, Instagram (Stories) en Facebook.

Support

Persoonlijke ondersteuning na oplevering van de video’s.

Wat wij voor u kunnen betekenen

video strategie

Het bepalen van een slimme videostrategie is het startpunt. Daarbij gaat het om het bepalen van de doelgroep, doelstellingen, de boodschap en hoe u video gaat inzetten en op lange termijn uw doelen kunt behalen. Wij denken hierbij graag met u mee.

video concepting

Het moment waarop u samen met ons brainstormt over de ideeën, de wensen en concrete inhoud. Samen werken we naar een concreet en onderscheidend video concept in de vorm van een scenario, een regievisie en vormgeving, die aansluiten bij de uitstraling van uw organisatie.

video productie

Wij verzorgen van A to Z in het film productieproces en begeleiden u bij alle keuzes van voorbereiding, opnames, montage en nabewerking tot grafische ondersteuning. Onze praktische hand-out zal u en betrokkenen ondersteunen.

video distributie

De juiste mix van (social media) kanalen zoals YouTube, Instagram en Facebook en video content zorgt ervoor dat u uw doelgroep bereikt en deze tot actie overgaat. Dit kan ook gecombineerd worden met de inzet van advertenties. Onze handige distributie checklist zal u daarbij helpen. Wij kunnen u adviseren op vrijwel alle gebieden van distributie.

extra video content

Indien u het op prijs stelt, ontvangt u bij een productie van ons gratis extra content die u kunt inzetten via social media, waaronder: een call to action clip, een fragment en stills.

rapportage

Benieuwd hoe goed uw video converteert? Wij kunnen een impactrapportage opstellen, waarin u inzicht krijgt in het kijkgedrag en de effectiviteit van de video. 

Een totaaloplossing om aan de slag te gaan met video

 

 

☑️ Een professionale videoproductie.

☑️ Persoonlijk advies over de videostrategie, concepting en distributie. 

☑️ Gratis praktische productie leeswijzer.

☑️ Gratis extra video content ter promotie.

☑️ Gratis impact rapportage.

☑️ Gratis distributie checklist.

 

Op basis van uw specifieke wensen, sturen wij u graag een overzicht van onze prijzen.

“De samenwerking met Worldvisuals hebben we als heel prettig ervaren. Het is een team met gedreven, creatieve en eerlijke, oprechte mensen. Dit heeft geleid tot een fantastisch resultaat”!

Sanne van Doorn

Strategisch Project Manager, Funcke